Til forsiden

VINDUER ONLINE

- online prøverum for nye vinduer

Bondehusvinduer
Bondehusvinduer er synonymt med hygge og traditionel charme. De bruges ofte til renoveringer af ældre huse, som gerne skulle bevare den ægte bondehus-stil. Fx er det det mest naturlige valg til bindingsværkshuse, som skal bevare stilen, blot med et moderne touch. Men ofte ser man faktisk også bondehusvinduer anvendt til nye huse, hvor de tilfører boligen en særlig sjæl, som ikke fås med vinduer i moderne stil.

Det mest almindelige bondehusvindue er produceret med 6 glasfelter, men når du søger på VINDUER ONLINE, finder du også andre typer.

Staldvinduer online
Når du vælger staldvinduer, er det vigtigt at kunne vælge de helt rigtige mål og materialer. Staldvinduer fås typisk i termoglas og med solide tremmer. Materialerne spænder vidt – lige fra alu til plast og galvaniseret stål – lad vores mange leverandører levere det rigtige online m.m. Prøv det brugervenlige system, helt uforpligtende.

Nye palævinduer
Palævinduer giver huset en særlig pragt og ynde. De bruges typisk til både patricier-villaer, palæer og murermestervillaer, men kan anvendes i alle bygninger. Find ud af, hvilke typer palævinduer der passer til din bolig ved at bruge vores system, som sætter vinduerne på dit hus digitalt. Når du har besluttet dig for stilen og formen, kommer vores leverandører med et prisforslag. Vælg den rigtige pris, isoleringsevne m.m.

Dannebrogsvinduer
Med inspiration fra vores flag er dannebrogsvinduer enkle og smukke og kan med garanti gøre boligen smukkere og mere elegant. De fås i en lang række forskellige størrelser og former. Køb dem online gennem Vinduer Online – her får du flere tilbud.

Trævinduer
Mange vælger trævinduer frem for plastvinduer og træ alu vinduer. Uanset om du søger sidehængte eller topstyrede vinduer, er det væsentligt at kunne vælge de helt rigtige former og materialer. Det er her Vinduer Online kommer ind i billedet. Vi giver dig mulighed for at vælge dine trævinduer med digital billedbehandling, hvor du bruger billeder af dit hus og sætter vinduerne på. Når du har fundet det rigtige, er det op til vores leverandører at give de rigtige tilbud til dig. På denne måde finder du hurtigt de rigtige trævinduer.

Træ alu-vinduer
Når man vælger træ alu-vinduer, er det ofte, fordi de holder meget længere og er lettere at holde. Nu kan du få en helt speciel type, som har alu påsat den ydre del og træ på den side, der vender indad. På denne måde kombineres holdbarhed og naturlighed. De kræver som bekendt ikke maling og behandling som mange andre typer. Hvis du er sikker på, at det er træ alu-vinduer, du vil have, kan du prøve at uploade billeder af dit hus og herefter indsætte vinduerne – her får du overblikket. Send efterfølgende en forespørgsel afsted på dine træ alu-vinduer.

Mahogni-vinduer
Når stilen skal være helt i top, vælges mahogni-vinduer. Fordele er der nok af. Det er et meget solidt og smukt materiale, som kun kræver lidt olie indimellem. Mahogni-vinduer er i de flestes øjne et tidløst materiale, som passer smukt ind i de fleste bygninger. Køb dem med sprosse, sidehængte, topstyrede m.m. Vi taler om vinduer til den kræsne køber, som vælger kvalitet og god stil. 
 
Plastvinduer
Plastvinduer er uden tvivl et bedre køb, når man medtænker økonomien på lang sigt. Det holder betydeligt længere end andre typer – og så er de stort set vedligeholdelsesfrie. Plastvinduer skal blot holdes rene – så holder de nærmest evigt og forbliver pænt hvide og intakte. Slip for arbejdet med vedligeholdelse – køb vinduer af plast.

De fås – ligesom andre vinduer – som topstyrede, sidehængte, med sprosse eller i dannebrogsformen. Til udestuen kan du også finde gode elementer i form af vinduer i plast. 

Vinduer i plast er med andre ord for dem, som gerne vil spare tid og penge og i det hele taget gøre det hele mere enkelt.

Topstyrede vinduer
Hos Vinduer Online finder du hurtigt de rigtige topstyrede vinduer til boligen. Ved at indsætte vinduer på billeder af dit eget hus kan du se, hvad der passer bedst. Topstyrede vinduer er gennem tiden blevet udviklet i flere forskellige former. Prøv fx typen, som sænker de øverste hængsler en smule, når vinduet åbnes. Dette skaber bedre ventilation ved åbningen.

Lavenergi-vinduer
I en tid med miljøhensyn er lavenergi-vinduer blevet populære. De giver dig flere fordele. Ud over det miljømæssige giver de naturligvis også en besparelse, fordi de holder bedre på varmen i huset. Faktisk er vinduerne et af de steder, hvor du taber mest varmeenergi i huset. Derfor er lavenergi-vinduer en rigtig god investering for dem, som tænker langt frem. Find ind til den rigtige type, som har højere isoleringsevne end andre vinduer. Det gælder ikke kun i glasset, men også i rammen omkring.

VINDUER ONLINETM og systemet bag vinduesportalen er udviklet og drives af webbureauet easynet | Copyright 2011 | Del denne side
Vinduer | Vinduer Online | Nye Vinduer | Billige Vinduer | Tilbud på Vinduer | Vinduer og døre